top of page

Minusta

Äitiys ja lapset ovat olleet lähellä sydäntäni niin kauan kuin muistan.

Ehkä juuri sen vuoksi en osaisi olla missään muussa ammatissa kuin juuri tässä, Kätilönä, kanssakulkijana ja vierellä seisojana. Tukena ja apuna. 

Jo kätilöopintojeni aikana kiinnostuin etenkin synnytyksen luonnollisesta kulusta, ja viimeistään ensimmäisen lapseni syntymä sai minut syttymään alalle sekä oppimaan paljon enemmän kuin kätilökoulutus Suomessa voi tarjota. 

Kätilöopintojeni aikana sain kaksi ensimmäistä lastani, minkä jälkeen päädyin sairaalaan töihin, haaveena kuitenkin vielä joskus synnyttää kotona, ja toimia itsenäisenä kätilönä. Kolmas lapsemme syntyikin pitkän odotuksen jälkeen kauniisti ja lempeästi kotonamme, ja tuolloin viimeisetkin rajani puhkesivat, tätä minä todella haluan! Syntyi Maamo, perinteitä kunnioittava ja uutta oppiva, uusi Äiti. 

Olen opiskellut kätilöksi valmistumiseni jälkeen mm. Spinning Babies:a, kätilöakupunktiota, Sacred Pregnancy- ohjaajaksi sekä Baby Balance-vauvahieronnan tekniikkaa ym. Opiskelin myös vuonna 2018 kahden kuukauden jakson perinteistä kätilön taitoja etelä-Espanjassa. Tiedonhaluni etenkin luonnollisen synnytyksen kanssa on kyltymätön! 

Toivon että kysyt rohkeasti lisää, jos sinua kutsuu perinteisen kätilön palvelut, olen täällä juuri sinua varten. 

Wheat Field

Tavoitteeni

Työni pohja on tarjota perhelähtöisiä palveluita kotikäynteinä. Kätilönä, imetysohjaajana ja - kouluttajana, äitinä ja kotisynnyttäjänä toivon,  että pystyn tarjoamaan perheille mahdollisimman lempeän ja juuri heille räätälöidyn avun. 

Tällä hetkellä tarjoan kotikäynteinä vauvahierontaa, kätilöakupunktiota, imetysohjausta, kotisynnytyksiä sekä hemmotteluhoitoja. 

Kauttani on myös mahdollista vuokrata synnytysammetta, TENS- laitetta sekä Rebozo- ja Bellybinding- liinoja, joiden kaikkien käytössä ohjaan toki vuokrauksen yhteydessä. 

bottom of page